lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kirkkiksen kisat ja pentujen odottelua

Tänään käytiin Wikcyn kanssa omissa kisoissa Kirkkonummella. Marjo Heino arvosteli kaksi agirataa ja hyppärin, jotka kaikki olivat ihan mentävissä jopa Wickylle ;)

Ekalla agiradalla alku sujui loistavasti aina kepeille asti, josta lähti hyppysuora kohti putkea. Käskytin Wickyn hyvissä ajoin putkeen jo okserin kohdalla, mutta ohjasinkin sen suoraan väärään päähän :/ Jotenkin oletin, että suoraan edessä oleva avoin putkensuu vetäisi automaattisesti, eikä tarvitsisi edes mettiä sitä toista päätä... Noh, tuloksena siis hylky.

Toinen rata oli ensimmäinen rata toisinpäin muutamia muutoksia lukuun ottamatta. Alussa oleva puomi onnistui nappiin, hyvä ja varma kontakti jälleen :) Pelkäsin Wickyn valuvan taas liikaa valsseissa, mutta käännökset olivat aika kivat loppujen lopuksi! Ainoastaan pussista ulos tultaessa valssi levähti ja Wikcy päätyi jotenkin kummallisesti hyppäämään päin siivekettä :O Rima tippui tietysti... Loppurata sujui sitten taas hyvin, hienosti tyttö haki kepit itse 90º avokulmasta!

Hyppärillä Wickyn kepeille meno levähti, kuin myös pari käännöstä, joihin en ehtinyt ihan kunnolla mukaan.. Saatiin kuitenkin 6:s SM-nolla sijoittuen kolmansiksi! Kerrankin palkintosijat myös jaettiin oikeanrotuisten kesken grotsku-Mendezin voittaessa ja tervu-Ninjan tullessa toiseksi. Belgit jyrää ;)

Daran pentuset näkevät mitä luultavammin päivänvalon tulevana yönä, sen verran ahkerasti on neiti pesäpaikkaa etsinyt. Dara on muuttanutkin jo valmiusasemiin, omaan pentuboxiinsa alakertaan. Tosi rahaullisesti ja varmoin ottein on Dara ottanut tilanteen vastaan, se vaikuttaa olevan jo ihan ammattilainen ;D Tuleva yö on siis varauduttu valvomaan pentuboxin vierellä kahvia litkien. H-hetken käynnistyessä Ritva tulee kätilöimään ja rahoittelemaan panikoivia omistajia! Wicky raukka on ihan sekaisin, ei tunnu oikein ymmärtävän miksi Dara asuu alakerrassa pahvilaatikossa ja murisee, jos sitä käy hakemassa leikkimään...

Huomenna matkataan Wickyn kanssa Turkuun kisaamaan eli tuloksia huomenissa! Myös Daran tilasta ja pennuista tietoa Turun reissun jälkeen.

PS. Wicky palkittiin SBPKY:n vuoden agilitytulokkaana tämänpäiväisessä kevätkokouksessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti