sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kisoissa Hyvinkäällä

Pitkästä aikaa päästiin kisaamaan :)
Ensimmäinen rata oli suht helpohko hyppäri, pääsi menemään suoraa ja lujaa, mutta ongelmia tuotti takakentän hyppysyherö. Wicky valui taas valsseissa, eivät olleet meidän käännökset mitään kaunista katsottavaa :/ Ennen hyppysyheröä Wicky potkaisi myös muurin palikan alas, tuloksena siis 5.

Toinen rata vaikutti myös mukavalta. Alussa oli heti puomi, jonka jälkeen hieman vinon hypyn kautta putkeen. Wicky jäi hienosti kontaktille eikä hidastanut yhtään, vaan syöksyi suoraan alas asti :) Hyppyjen käännökset olivat nyt myös parempia kuin ekalla radalla. Viimein saatiin avattua tämän vuoden nollatili sijoittuen toisiksi!

Oli jälleen tosi kivaa juosta Wickyn kanssa (välillä se on vähemmän kivaa...) , tyttö oli kuulolla ja virtaa riitti hallitussa muodossa. Odotin kauhulla miltä mahtaa näyttää meidän kisa-agility pienoisen tauon jälkeen, mutta tietoakaan päättömästä roiskimisesta ei ollut, vaan homma jopa näytti agilityltä ;)

Harmittavasti ei taaskaan tullut sitä tuplaa, toivottavasti se sieltä vielä tulee... Toisella radalla tuli vähän nollia ja aikaerot olivat niukkoja, Wicky hävisi voittajan ajalle 0,04 sekuntia! :O

1 kommentti: