sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Kohti Torniota

Mikkelissä kisattiin lauantaina ja tänään sunnuntaina. Kumpanakin päivänä kaksi Pertti Siimeksen tosi hauskaa rataa :)

Päätin jo lauantaina että täältä tultiin hakemaan sit ne tuplat ja niinhän ne sitten tuli, vieläpä tosi hyvillä radoilla! Ensimmäisellä radalla sijoitus oli 2/39 ja toisella 3/38, eli lähellä oli taas voittonollatkin :O Lauantain radoista mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Wicky oli aivan mainio ja selvästi meidän yhteistyö radalla sujuu, kun itse muistan käskyttää kunnolla ja kun saa vielä kunnon draivin päällee, niin vitsi on kivaa juosta rataa :)

Tämän päivän radat olivat myös tosi hyviä, vaikka tuloksena 2xhyl... Ekalla radalla oli A:lta tiukka käännös vasemmanpuoleiselle hypylle, mutta Wicky valitsikin suoraan edessä olleen renkaan. Toka rata oli myös tosi hyvä, mutta sitten lähdin ahnehtimaan ja vahingossa vein Wickyn renkaan ohi :/ Uusin sen kuvion, jonka seurauksena hyl.

Tämän päivän teema oli kontaktit ja niiden kunnolla ottaminen, kun eilen pääsi vähän valumaan.. Ensimmäisellä radalla Wicky kuulema oli pysähtynyt vasta puomin jälkeen kun oli jo maassa, A kuitenkin hyvä. Toisella radalla käskytin selvemmin alas ja nyt pysähtyi hienosti :) A oli hätäinen ja ruma, oli mukamas liian kiire. Keinulla riittää kyllä petrattavaa, se on Wickylle selvästi heikoin!

Ihana helpotus kun saatiin se tupla sittenkin, ohjaajan usko kun alkoi olemaan jo hieman koetuksella ;D Nyt voi sitten suunnitella Tornion matkaa kera kummankin tytön, Dara pääsee myös mukaan nauttimaan ainakin tunnelmasta. Kiitos Empulle ja Grecolle seurasta, meidän pitää katsoa enemään näitä samoja kisoja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti