sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Riksun kisat, pennut kasvaa

Lauantai vietettiin Wickyn kanssa Riihimäellä kisaten kolme starttia, joista kaksi agirataa ja hyppäri. Ikävä kyllä ei taaskaan sitä tuplaa, hyppäriltä tosi hidas ja nihkeä 10 (otti kiellon + jotain muuta ylimääräistä..) ja agiradoilta hyllyt. Kaikilta radoilta taisi tippua rima! En oikein keksi syytä tähän, sillä Wicky tuntui varsinkin hyppärillä tosi hitaalta. Pujottelu tuntui kestävän ikuisuuden ja kaarrokset tooosi isoilta :/ Ekalta radalta tuli hylky, kun en Wickyä lähtenyt enää viemään hypylle, jonka se ohitti loppusuoralla (tätä ennen oli kyllä jo se rima tippunut...). Vika rata oli sitten ehdottomasti se paras. Luulin saaneeni Wickyn tosi hyvin kepeille (putkesta suoraan n. 90º avokulma pujoitteluun), mutta ei taipunutkaan kakkosväliin :/ Otin uudestaan putken kautta ja yritin suoristaa linjaa enemmän. Silti taas kakkosvälin ohi. Wicky haki kepit niin innoissaan, luullen tietysti osaavansa, ja osasikin, vauhtia vaan tuntui olevan liikaa. Kisat jatkuu taas pääsiäisenä Helsingissä!

Daran pennut saavuttivat tänään kunnioitettavan 7vrk:n iän! Kummatkin ovat isoja jo, poika painaa yli 900g ja tyttö yli 850g :O Valitettavasti en saanut ladattua kuvia vielä koneelle, ehkä ensi viikolla sitten ;) Kuvia kuitenkin jo nähtävissä kennel Black Master's:n sivuilla: http://personal.inet.fi/koti/blackmastersgro2/bgr-litt.htm

Tänään käytiin treenaamassa Kivistössä Wickyn siskolikan Mindyn kanssa. Juhalla oli valmiina kiva rata, jota saatiin tunnin ajan junnata läpi. Mindy meni tosi kivasti Danielan kanssa, vähän vauhtia lisää ja tarkkuutta kontaktien kanssa, niin hyvä tulee ;) Wicky taas veti rataa ihan reikä päässä. Ei ollut kyllä tietoakaan siitä eilisestä nihkeydestä! Pariin kohtaan en vaan yksinkertaisesti ehtinyt mukaan, jouduttiin varmaan kolmesti ottamaan alusta, ennen kuin onnistui. Oli kyllä kiva juosta kun tyttö oli niin intona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti