maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen kisat

Viikonloppuna kisattiin Wickyn kanssa Purinalla perjantaina ja sunnuntaina. Jälleen jäi se tupla saavuttamatta :/

Perjantain radoilla nolla tuli hyppäriltä joka oli viikonlopun ensimmäinen rata. Vähän tahmea oli ja kurvit valui. Tuntui kun olisi tyttö ollut puoliunessa pujottelussakin! Sijoitus oli muistaakseni 10/70? Tokalla radalla sit heräsi, A:n jälkeen oli pieni takaaleikkaus-kohta, johon ei lähtenyt ollenkaan mukaan, vaan haki suoraan putkeen.. Siinä meni sit se tupla, mentiin kuitenkin vielä viimeinen agirata harjoitusmielessä... Viimoinen rata oli sitten ehdottomasti paras, vaikka hylky tulikin Wickyn hienosti irrotessa putkeen keinun sijasta ;) Varmasti ihan oma moka, tämä rata meni ihan puoliunessa nyt ohjaajan osalta!

Sunnuntain radat olivat kaikki suht hyviä. Ekalta radalta tosin taas hylky, Wicky valitsi A:n alla olevan putken A:n sijasta. Hyppäri sujui tosi kivasti muurille saakka, jonka Wicky romutti ihan kokonaan :O En yhtään tiedä mitä siinä tapahtui, ponnisti vaan kylmästi suoraan päin estettä niin kovaa, että kaikki rakennuspalikat lensivät (muuri taisi olla kolmeosainen...) Raukka säikähti kun kolisi niin paljon. Toivuttuamme (ohjaaja säikähti myös :D) jatkettiin hienon puhdas rata loppuun saakka. Vikalta agiradalta tietysti hieno nolla niin, että harmittaa tuo muurin kanssa sählääminen vielä enemmän :/ Taas tuntui viimeinen rata parhaalta, Wickylle selvästi sopii nämä kolmen startin kisat ;) Sijoitus taisi olla 9/73?

Daran pentuset ovat jälleen kasvaneet huimasti ja silmätkin ovat jo auenneet :) Eilen tuli täyteen kaksi viikkoa ja hyvin aktiivisilta vaikuttavat, kummatkin harjoittelevat reippaasti jo juoksutaitojaan ;) Laitan kuvia heti kun saan ne siirrettyä koneelle!

Ensi viikonloppuna pentuset täyttävät jo kolme viikkoa ja tulevat perheet saapuvat niitä ihastelemaan :) Wickyn kanssa suunnataan tuplien persässä epätoivoisesti Mikkeliin ja toivotaan että saadaan Emiliasta ja Grecosta samalla mökkeilyseuraa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti