maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kisaamassa Porvoossa ja näytelmissä Hämeenlinnassa

Porvoossa kisattiin kahden radan verran viime viikon torstaina. Toinen rata oli hyppis ja toinen agirata, melko haastavia Laamasen ratoja kummatkin! Monessa kohtaa oltiin pulassa ehtimisen kanssa ja kisaajia oli melkein 60.

Hyppis meni kummankin likan kanssa hyllyksi, Daran rata tosin oli paljon parempi kuin Wickyn, joka jälleen varasti (tai ainakin yritti) lähdössä. Onneksi sain vielä persvilloista napattua sen kiinni. Sit vaan tyttö takasin istumaan ja uusiks, mutta silti oli fiilis jo ihan pilalla, koko rata oli kauheeta sähläystä ja olin myöhässä :/

Seuraava rata oli helpomman oloinen, keppikulma oli tässäkin haasteellinen, mutta muuten kiva rata. Wicky meni ensin, ja nyt olin sille tosi tiukkana lähdössä, olin ihan valmis lähtemään kesken pois jos karkaisi vielä. Nyt sitten pysyi tosi nätisti ja tuli vasta käskystä :) Pitkästä aikaa myös kontaktit oli tosi hienot, täysillä alas saakka ja jäi odottamaan, hyvä Wicky :) Ei olla turhaan näitä käyty muistuttelemassa mieleen, kaikilla SM-kisaradoilla valui meinaan tosi paljon. Olin varmaan muutenkin tiukempi kontaktienkin suhteen kun vieläkin harmitti se eka rata niin paljon. Rata oli tosi hieno kepeille saakka, jonne itse menin tietysti tunkemaan väliin->kielto :/
Pitäis vaan antaa Wickyn aina itse hakea ne kepit, se osais kyllä, mutta aina pitää muka olla varmistelemassa...

Daran kanssa lähdettiin tekemään ennen kaikkea puhtaat kontaktit, mutta sillä olikin ihan hirveä meno päällä!! Hyvä kun mukana ehdin juosta. Keinun alastulo ei ollut nätti, mutta puomi sekä A olivat hyvät. Kepeille ehdin viemään, Dara kun osaa tasan sen yhden kulman hakea itsenäisesti ;D Aika oli yllättävän hyvä, -9,28 ja ensimmäinen SM-nolla vuodelle 2010 on kasassa. Dara myös voitti tämän radan saaden SERTin saavuttaen näin ensimmäisen nollatuloksensa valionarvoa varten! Dara taas osoitti ettei häntä kannata aliarvioida ;) Jotenkin Darasta on varsinkin näin vanhemmiten tullut se "kakkoskisakoira", jonka kanssa juostaan ja on kivaa, mutta eihän sen kanssa kisoja voiteta. Wicky menee tietysti lujempaa (tälläkin radalla olisi ollut nopeampi aika, kiellosta huolimatta :O) mutta menee kyllä vielä kauan, ennenkuin se saavuttaa Daran varmuuden. Kyllä varmaan pitää Darallekin alkaa niitä SERTejä metsästämään ihan tosissaan jos vauhti kerta pysyy samassa mallissaan :)

Lauantaina Wicky neitokainen pyörähti pitkästä aikaa näyttelyssä Hämeenlinnassa. Tulokseksi EH1, kun yksin AVOlk:ssa kilpailikin ;) Mustia oli paikalla kolme, eikä kukaan ollut tuomarin mielestä ERIn arvoinen, joten ihan ok tulos siis. Wicky esiintyi vielä niin mallikkaasti, jaksoi hyvin seistä ja juoksemisen kanssa sillä nyt ei koskaan mitään ongelmia olekaan ollut ;D Saas nähdä missä pyörähdetään seuraavan kerran kehässä, ehkä erkkarissa elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti