tiistai 16. kesäkuuta 2009

Tornion valloitus hieman jäi..

Eli ei menneet SM-kisat ihan niin putkeen kun olisivat voineet.

Matkaan startattiin Emilian ja Merin kanssa jo torstaina, sillä tarkoituksena oli kisata jo perjantain iltakisoissa. Hienosti saatiin tungettua kolme ihmistä ja viisi koiraa samaan autoon, eikä tehnyt vielä edes tiukkaa ;) Torniossa saimme majoittua aivan upealla paikalla, n. 20km Tornion keskustasta, Karungissa. Kiitos vielä Elinalle perheineen, palvelu pelasi kyllä ihan liiankin hyvin :)

Perjantaina raahauduimme kisapaikalle ihan hyvissä ajoin, käytyämme ensin Haaparannassa kisaeväät ostamassa. Perjantaina kisattiin kahdella agiradalla, ja harmillisesti Emilia oli unohtanut ilmoittaa Grecon, joten vain minä sain hikoilla tyttöjen kanssa ;) Ensimmäinen rata meni ihan tyydyttävästi, Wickylle tulokseksi 15 ja Daralle 5. Kummatkin hyppäsivät puomin ylösmenon, Wicky lisäksi tiputti vielä riman ja hyppäsi keinun ylösmenon. Virtanen jakeli kyllä noita virheitä ylösmenoilta todella tiuhaan, varmaan 6 koiraa 10:stä sai ylösmenolta vitosen...

Toinen rata oli kummaltakin parempi, lukuun ottamatta Wickyn karkaamista lähdössä :/ Kuumuu vaan niin paljon tuosta 3 koiran loossi -systeemistä, ettei malta pysyä lähdössä. Huomasin että nyt lähtee tulemaan ja sain karjaistua juuri ennen ensimmäistä hyppyä WICKY, jonka seurauksena jäätyi paikoilleen, eikä hypännyt yli. Kävin laittamassa takaisin istumaan ja tästä siis hylky-> aika ehti käynnistyä. Muuten oliskin ollut hieno rata, haki hienosti kepit itsenäisesti :) Daralla kans tosi hyvä, ja nopea rata, harmi kun hyppäsi puomin alastulon :/ Arvasin kyllä sen jo rataa tehtäessä, vauhtia oli meinaan niin reippaasti. Enkä ole vaan pentujen jälkeen jaksanut puuttua siihen, kun eihän se oikeasti edes osaa mitään kontakteja, ne vaan aina mennään semmoisella "ja varmasti otat sen" asenteella.. Positiivista oli että vauhtia oli todella reippaasti! Wickyn kontaktit sen sijaan jäi vähän harmittamaan, sillä sen kyllä pitäisi ne osata. Ei hypännyt niitä, vaan tuli kyllä hyvin alas asti, muttei pysähtynyt, vaikka käskytin pysähtymään. Varmasti ihan oma moka, liian useasti olen sen kisoissa vaan päästänyt juoksemaan läpi. Eli kontaktitreeniä luvassa ;)

Lauantaina vuorossa oli joukkueradat, joissa Dara edusti KKK:n joukkuetta. Lähdettiin ensimmäisenä joukkueesta, ja nolla tietysti tavoitteena. Vaan ei ihan kyllä mennyt nappiin tämä rata meidän osalta, oli varmaan kauhein rata koko kuluneena vuotena :/ Kurjinta tässä on, että se oli sitten juuri SM-joukkuerata, missä varmuutta radalla olisi kaivattu vauhtia enemmän. Dara roiski rimoja, otti kiellon ja ilmeisesti vielä lentokeinun.. En kyllä ymmärrä että mikä oli vikana, tuntui siltä ettei likka tehnyt yhtään ajatuksella rataa, vaan roiski vaan menemään. Jotenkin tuntui kyllä kuumalta, ja paahtoi vaan tuhatta ja sataa eteenpäin. Darallekaan ei näköjään sovi tuo 3:n koiran loossi -systyeemi. Varmaan olisi ollut fiksumpi veto mennä Wickyllä ko. rata, sillä kontaktit olisivat olleen varmemmat, enkä usko että olisi rimojakaan tiputellut. Harmittaa kyllä tosi paljon, että oma panostus joukkueen puolesta jäi näin kehnoksi, onneksi lippua pitivät yllä Kati & Demi ja Laura & Kiira nollaradoilla :)

Sunnuntai alkoi vesisateella ja vuorossa ensimmäisenä oli maxien karsintarata eli hyppäri. Rata vaikutti ihan kivalta, mutta liukkaalta. Hieman arvellutti okseri-putki -asetelma, jossa mun oli vaan pakko leikata okserin takaa Wickyn kanssa. Noh, ei sitten tarvinnut sitäkään arkailla kun sinne saakka päästiin, sillä Wicky varasti taas ja tällä kertaa en ehtinyt mitään edes huutaa. Sain sen vielä kakkoshypylle käännettyä, mutta kolmosena olleesta renkaasta tuli kyllä ohi ja lujaa :( Siinä sit yritin kaivaa sitä jostain seläntakaa mukaan ja W vaan räksyttää. Taas tuntui siltä ettei meidän kuuluisi tällaisissa karkeloissa olla mukana vielä ollenkaan... Loppurata meni sit tietysti ihan ok, alkusähläys vaan sisuunnutti ;) Daran kanssa oli ihan mukava fiilis mennä radalle, varsinkin Wickyn kaaosradan jälkeen. Vauhtia tuntui taas olevan ihan hyvin, mutta taas harmillisesti kaksi rimaa alas. En tiedä olisiko kolmen päivän kisaputki ollut liian rankka Daralle, kun ei oikein tuntunut keskittyvän hyppäämiseen, vaan ponnisti vähän sinne päin. Ja eihän D:n kuntokaan ole mikään hyvä näin pentujen jälkeen, rimat ovat kyllä kolisseet melkein joka treeneissä ennen Tornion reissuakin. Täytynee käydä hierottamassakin tytöt tällä pienellä kisatauolla, Dara parka varmasti ihan jumissakin :/

Käteen matkasta jäi paljon parannettavaa ja treenattavaa etenkin Wickyn kanssa! Ne kontaktit pitää saada taas kuntoon ja lähdöt varmoiksi :/ Daran kanssa voidaan fiilistellä, ja nauttia kisaamisesta, kyllä me vähän niitä kontakteja senkin kanssa taas junnataan ;) Jotenkin vaan niin ihana kisata nyt sen kanssa, kun näyttää nauttivat tekemisestä niiiin paljon, ja paahtaa eteenpäin niin lujaa kun vain suinkin kykenee :) Takaisin etelään suuntasimme vasta maanantaina. Kiitokset Emilialle ja Merille ihanasta matkaseurasta, meidän pitänee kyllä toteuttaa se roadtrippi jossain vaiheessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti