lauantai 6. kesäkuuta 2009

Sitä samaa...

Kyllä me ollaan kisattu ja treenattu, vaikkei raportteja tänne olekaan ilmestynyt ;)
Kevät vaan meni niin kiireessä omien pääsykokeiden ja ylioppilasjuhlien merkeissä, ettei vaan aika tuntunut riittävän joka paikkaan.. Noh, nyt on viimein parin viikon loma edessä ja koiratouhut täydessä vauhdissa :)

Agilitytantereella valmistaudutaan Tornion SM-kisoja varten. Viimeksi Kotkassa, 24.5 muistaakseni, Wicky teki hienon nollaradan ollen toinen. Hyppyradalta sitten 5 ohjaajan sähläyksestä johtuen :/ Dara puolestaan ryhdistäytyi tänään Riihimäellä ollen 4:jäs agiradalla. Ihana kisata sen kanssa kun toinen on niiin innoissaan! Ajat toki eivät ole mitään huippuluokka, mutta varmuus alkaa pikkuhiljaa olla taas kohdallaan. Se vaan porskuttaa tasaisesti ja varmasti radasta toiseen ja ohjaajakin tuntee itsensä nopeaksi ;) Taisi olla tämänpäivänen nolla Daralle 20 SM-nolla!

Valitettavasti Wickyn kohdalla ei varmuudesta ja ihanuudesta taas tänään ollut tietoakaan... En ehtinyt mihinkään mukaan, olin koko ajan myöhässä ja Wicky ei pysähtynyt kontaktilla :( Keinukin oli ihan järkyttävä. Wickyllä näyttää joka toinen viikonloppu onnistuvan ja sit taas seuraavana viikonloppuna on paluu todellisuuteen. Toki oli kiva mennä kun se kulki, oli Daraa melkein sekunnin nopeampi, vaikka otti kaksi kieltoa matkalla :O Mutta ei vauhdista ole mitään iloa jos radat näyttää samalta kun tänään. En tiedä mitä tässä keksisi, kiva lähteä Tornioon toteamaan että Wicky osaa juosta lujaa :/

Tornioon olen kummatkin ilmoittanut jo perjantain radoille, Dara pääsee lauantaina edustamaan KKK:ta MAXI-joukkueessa Wickyn toimiessa varakoirana ja sunnuntaina sitten yksilöt molemmilla :) Reissuun lähdetään jo torstaina Emilian ja Merin kanssa. Koiria mukaan taitaa lähteä yhteensä 5kpl, eli auto on kyllä täynnä!

Muutakin kuin agilityä mahtuu meidän kevääseen, sillä Wicky kävi pyörähtämässä pitkästä aikaa kehässä Haminan koiranäyttelyssä! Vaikka Wicky oli ihan karvaton ja muita AVOlk:n narttuja varmaan 2cm pienempi rääpäle, sai se kuitenkin ERIn ja oli lopulta hienosti PN4! :) Ehkä meidän täytyy ryhdistäytyä ja hankkia se viimeinen puuttuva SERTi tänä kesänä, vaikka näyttelytouhu vaikuttaa olevan Wickylle aivan liian hidastempoinen harrastus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti